Nieuwsbrief

Schrijf je in met je e-mailadres om ook onze nieuwsbrief te ontvangen. Je zal daarna een e-mail ontvangen om de inschrijving te bevestigen. 

Hieronder vind je het archief van verstuurde nieuwsbrieven die je nog online kan bekijken. Uitschrijven kan op de nieuwsbrief zelf: onderaan elke nieuwsbrief vind je een link om jezelf uit te schrijven.

Uw persoonsgegevens worden verwerkt door Kathleen Van Brempt en haar team, kantoor ASP11G101, Wiertzstraat 60, 1047 Brussel, voor ledenbeheer en organisatie van activiteiten op basis van de contractuele relatie als gevolg van uw inschrijving en om u op de hoogte te houden van onze activiteiten.

Indien u niet wil dat wij uw gegevens verwerken met het oog op direct marketing, volstaat het ons dat mee te delen op kathleen.vanbrempt@europarl.europa.eu. Via dat adres kan u ook altijd vragen welke gegevens wij over u verwerken en ze verbeteren of laten wissen, of ze vragen over te dragen. Een meer uitgebreid overzicht van ons beleid op het vlak van verwerking van persoonsgegevens vindt u op www.kathleenvanbrempt.be of via deze link