Relaunching Europe

Wij, als Europese sociaaldemocraten, zijn er van overtuigd dat een bezinning over de basiswaarden van het Europese project nieuwe inzichten kan verschaffen voor een betere werking van de Europese Unie. Door terug te keren naar de oorspronkelijke visie die Europe verenigde, kunnen we een nieuwe visie voor de toekomst ontwikkelen - een visie waarmee we Europe kunnen heropstarten.

Daarom organiseren we op woensdag 3 oktober de bijeenkomst ‘Relauncing Europe - Onze alternatieve kijk op de toekomst’ waarop iedereen uitgenodigd wordt om mee te debatteren over de toekomst van de Europese Unie. Met het event wil onze fractie de Europese bevolking betrekken bij het Europese beleid. Zelf zal ik deelnemen aan het panelgesprek rond een culturele visie op de Europese Unie.

Het event start om 17.30 uur in Autoworld in het Jubelpark in Brussel. Inschrijven kan via deze link. Heb je zelf een vraag of suggestie voor één van de panelleden? Stuur die dan zeker door via de Facebookpagina van Relaunching Europe of via Twitter @TheProgressives met vermelding van #RelaunchingEurope.