Groepsaankopen nu in heel Vlaanderen

Samen met de socialistische beweging breidt sp.a de samenaankopen uit naar heel Vlaanderen. ‘Samen Sterker’ organiseert nu al succesvolle groepsaankopen in West- en Oost-Vlaanderen. De coöperatieve krijgt nu ook een Antwerpse, Limburgse, Vlaams-Brabantse en Brusselse poot.

De samenaankopen voor gas en elektriciteit zijn het bekendst, maar ondertussen kan iedereen meestappen in heel wat andere groepsaankopen. Van elektrische fietsen en zonneboilers tot condensatieketels. Eén constante in al die samenaankopen: door de krachten te bundelen, dwingen de consumenten de beste prijs af. Met hoe meer ze zijn, hoe sterker ze staan. De korting die je met een groepsaankoop krijgt, kan je nergens anders krijgen. 

Op de portaalsite www.samensterker.be kan elke consument ontdekken op welke samenaankopen hij zich in zijn provincie kan inschrijven. Waar we al samenaankopen organiseren, zijn die bijzonder succesvol. Op twee jaar tijd werden dankzij de coöperatieve Samen Sterker in West-Vlaanderen meer dan 500 daken geïsoleerd, daar kan geen enkele organisatie of openbaar bestuur aan tippen in Vlaanderen. We willen de samenaankopen nu overal toepassen en nog beter organiseren, om voor nog veel meer gezinnen eerlijke en rechtvaardige prijzen te garanderen.