Samen for life

Het Glazen Huis van Stubru staat vanaf zaterdag 18 december een week lang op de Antwerpse Groenplaats. sp.a steunt de Music for Life van dit jaar, de vele aids-weeskinderen in zuidelijk Afrika, met de Tapman for life en een webposter actie.

Voor elke webposter, die je kan aanmaken op de site van sp.a, geeft de partij 1 euro aan Music for Life. Steve D'Hulster en Marleen Temmerman, Vlaams parlementslid en senator, zijn de enthousiaste peter en meter van deze actie. Bovendien schenkt de partij 1 euro extra aan een proefproject rond jongeren in armoede in Antwerpen. Uit alle inzendingen kiezen wij dan de leukste uit. De inzender mag mee de opbrengst overhandigen in het Glazen Huis. Als armoedeproject in eigen land kiezen we voor Betonne Jeugd. Betonne Jeugd zoekt Antwerpse jongeren in armoede op in hun leefwereld, in hun woonomgeving en organiseert met en voor hen een laagdrempelig vrijetijdsaanbod.

In Antwerpen loop je misschien ook Tapman for Life tegen het lijf. Tegen een democratische prijs kan je een warme choco of een deugddoende jenever krijgen. De opbrengst gaat integraal naar Music for Life. De activiteiten van Tapman vind je terug op de facebookpagina (zoek op Tapman).