Samen Sterker Antwerpen

Coöperatieve start op in provincie Antwerpen

sp.a Antwerpen start samen met de socialistische beweging in heel de provincie met samenaankopen. De coöperatieve Samen Sterker Antwerpen zal voortaan verschillende groepsaankopen organiseren voor Antwerpenaren. Of het nu om gas en elektriciteit of om condensatieketels gaat, gezinnen die samen aankopen halen de prijzen drastisch naar beneden. We willen nu meer groepsaankopen organiseren om meer gezinnen eerlijke en rechtvaardige prijzen te garanderen.

De samenaankopen voor gas en elektriciteit zijn het bekendst, maar dankzij Samen Sterker Antwerpen kan binnenkort iedereen meestappen in heel wat andere groepsaankopen. Van elektrische fietsen en zonneboilers tot condensatieketels. Eén constante in al die samenaankopen: door de krachten te bundelen, dwingen de consumenten de beste prijs af. Met hoe meer ze zijn, hoe sterker ze staan. De korting die je met een groepsaankoop krijgt, kan je nergens anders krijgen. Samen Sterker organiseert nu al succesvolle groepsaankopen in West- en Oost-Vlaanderen. De coöperatieve krijgt nu ook een Antwerpse poot.

Op zaterdag 5 oktober trok ik daarom samen met onze militanten in Antwerpen de straat op om de samenaankopen bekend te maken.