De Meir op Monopoly?

Leuk bericht in GvA: de uitgever van Monopoly organiseert via internet een volksraadpleging om te bepalen hoe de vakjes van het nieuwe spelbord van Monopoly België zullen ingevuld worden. Tijd dus om naar de site te gaan en ervoor te zorgen dat De Meir, of een andere straat van Antwerpen, ook op het nieuwe spelbord prijkt.

Het nieuwe spelbord komt in september op de markt. Surfers kunnen van 1 tot en met 28 februari via de site www.monopoly.be hun stem uitbrengen. Iedere deelnemer kan per dag voor drie verschillende kandidaatsteden stemmen. Het is dus niet mogelijk drie keer voor dezelfde stad te kiezen. De eerste twee stemmen brengt de deelnemer uit voor twee steden uit een lijst van 40 voorgeselecteerde steden. De derde stem kan gaan naar een "wildcard", een stad of gemeente naar persoonlijke voorkeur die niet op die lijst voorkomt.
Na het referendum wordt het nieuwe spelbord van de Belgische editie samengesteld uit de twintig steden uit de lijst van voorgeselecteerde steden met de meeste stemmen. Dit samen met de twee "wildcard" steden of gemeenten met het grootste aantal stemmen.