DAA popt up in A

Op 9 mei opent Designers Against Aids (DAA) voor de tweede keer een pop-up store in Antwerpen. Locatie is het Antwerpse stadhuis. Doel van deze tijdelijke winkel is het bewustzijn rond aids te vergroten, vooral bij jongeren. En dan is mode hét kanaal.

In de pop-up store kan het grote publiek terecht voor verschillende items uit collecties van DAA maar ook uit samenwerkingen met bekende ontwerpers en bedrijven zoals Véronique Branquinho voor Delvaux, Marc Jacobs voor Playboy of nog Fashion against aids met H&M. Naast kleren en accessoires vind je er ook boeken, pins en natuurlijk condooms.

De opbrengsten gaan integraal naar DAA’s International HIV/Aids Awareness Centre. Een centrum waar studenten wereldwijd leren hoe ze zélf preventie- en bewustwordingsprogramma’s kunnen lanceren. En dat in ware DAA-stijl, via popcultuur.
Zo wordt de pop-up shop in het Stadhuis geleid door Vlaamse en internationale studenten die het publiek wijzen op het belang van bewustwording in de HIV-problematiek.

Naast de winkelruimte loopt een tentoonstelling over DAA en hun diverse campagnes en projecten. De komende weken zullen in en om het stadhuis speciale activiteiten worden georganiseerd, dus hou de website van DAA zeker in de gaten.

Praktische info:
DAA pop-up store
Grote Markt 1
2000 Antwerpen

Van 9 mei tot 20 juni, woensdag tot zondag.
Open van 13u tot 18u
www.designersagainstaids.com