1 mei, feest in Antwerpen

 Traditiegetrouw vieren we op 1 mei de Dag van de Arbeid. Ook dit jaar is dit niet anders, met na de speeches en de stoet ook Vierwerk, een feest voor jong en oud aan het Steenplein.

Om 10u starten we deze feestdag met muziek op de Bolivarplaats, gevolgd door speeches van Caroline Copers (ABVV) en mezelf. Hierna vertrekt de stoet naar de Grote Markt.
 
Vanaf 12.30u is iedereen welkom aan het Steen, de ideale plek voor ons Vierwerkfeest van dit jaar. Er zijn tal van gezellige drank- en eetstandjes voorzien. Tot 18u is er doorlopend animatie voor jong en oud. Voor de allerkleinsten is er een supertoffe zweefmolen, een clownslide, een vrolijke octopus en een girafspringkasteel. De grotere kinderen kunnen zich uitleven op de sportieve supertramp, de supermanslide en de gigantische opblaasbare trein. 
Doorlopend zijn er diverse workshops voorzien: vriendschapsbandjes maken, jezelf schminken en dansinitiaties.
 
Op het podium zijn er Zumba-demonstraties, dansworkshops, optredens van het multiculturele Let’s go Urban en een DJ-set. Om 17u is er een slotoptreden voorzien van Teek, de Antwerpse partyband bij uitstek met Dimitri Vantomme. Allen daarheen!