Gezocht: stagiair (m/v/x) met een hart voor Europa en de stad.

Ben je op zoek naar een unieke blik achter de schermen van de Europese en de Antwerpse politiek? Heb je neus voor sterke communicatie en steek je graag je handen uit de mouwen? Dan hebben wij een uitdaging voor jou. We gaan op korte termijn op zoek naar een stagiair bij Europees parlementslid en fractieleider in de Antwerpse gemeenteraad Kathleen Van Brempt (sp.a). 

Wat zoeken we?

Een enthousiaste en ambitieuze jongere met een hart voor Europa en de stad. Kandidaten moeten jonger zijn dan dertig jaar, Europees staatsburger zijn en affiniteit hebben met de sociaal-democratie. 

Je hebt een neus voor sterke communicatie en een passie voor online media. Je bent een teamspeler die graag de handen uit de mouwen steekt. Je vertaalt Europese dossiers graag naar het lokale (Antwerpse) niveau. Je bent sociaal, luisterbereid en werkt graag aan concrete oplossingen voor de problemen van burgers.  Je hebt interesse in de Antwerpse politiek en hebt oog voor lokale uitdagingen.

Wat bieden we je aan?

Een uitdagende stageplaats (min. 4, max. 6 maanden) in een klein, maar sterk en gedreven team. Je krijgt een unieke inkijk achter de schermen van de Antwerpse en Europese politiek. Je staat mee aan de basis van de politieke werking op lokaal niveau en krijgt de kans om Europese dossiers te vertalen naar het lokale niveau. Je werkt mee aan de uitbouw van verschillende communicatietools (zowel online, als offline) en bouwt mee aan een sterk communicatiebeleid. 

Concreet?

Wie geselecteerd wordt kan gedurende 6 maanden (min. 4 maanden) aan de slag gaan bij Europees parlementslid Kathleen Van Brempt (op het lokale kantoor in Antwerpen). Tijdens die 6 maanden loop je fulltime stage en krijg je een vergoeding van 650 euro (+ bijkomende vergoeding voor vervoerskosten). 

Interesse? Stuur dan nu een mailtje met je cv en motivatie naar kathleen.vanbrempt@s-p-a.be